Fredag 2. august, 7.00 - Søndag 11. august, 19.00

Water games!!! Vennskapsleir med "The Clayton Scouts"!

Again the two scout groups gather together making friendships over the boarders. We will try to do as mush fun as possible! Its time for the Norwegian scouts to present the possibility's in their nearby area and and connecting with the The Clayton Scouts.

Vi er godt i gang med planelggingen og dette blir en fantastisk kjekk uke, med aktiviteter hver eneste dag. Planene er ikke 100% ennå, men vi har et godt utkast. Se invitasjon under.

Ikke legg andre ferieplaner for denne uka!

Tidsfrister og betalingsplan:

Gyldig påmelding er innbetaling av et depositum på 1 000,-kr, på Vipps #500737. NB! Merk innbetalinger med Speiderens / Deltakerens navn.

Betalingsplan:
15 mars 1 000,- kr (depositum)
15 april 1 000,- kr
15 mai 1500,-eller det restbeløpet vi estimerer på det tidspunktet.

Vi kommer til å jobbe hard for å holde kostnadene så lave som mulig. Husk søskenrabatten som dere kan lese om her: https://www.strand-jorpeland.no/nyttig

OBS! Påmeldingen er bindene, og man krever legeerklæring ved avmelding for å få innbetalinger refundert.

Dersom noen speidere blir forhindret i å være med på turen pga økonomi, ber vi dere ta kontakt med en av de ansvarlige for turen eller enhetsleder så fikser vi det. Vi trenger ikke formell søknad bare en enkel henvendelse som behandles konfidensielt.

Det vil bli en del transport, og vi jobber med å få tak i 9 setere. Hvis noen har 9 eller 7 setere og som kan hjelpe til med transport – ta kontakt med komiteen.

Vil du se hvordan det var da vi besøkte dem i England sist, se filmer på linkene under her!

Dette blir gøy!!!

  • Camp 773 Fåreneset
  • Tom Ravndal, ‭416 26 814
  • Se egen pakkeliste
  • 3500
  • Fredag, 15. mars
  • Påmeldte: